Někteří rodiče se snaží zabránit dětem v hraní. Ale hry mohou být ve skutečnosti silou pro něco dobrého. Mohou pomoci předškolákům s motorickým vývojem, reflexy, synchronizaci a inteligencí. Zde je 5 skvělých mobilních dobrodružství pro děti. 

I am Frankie: Výzva IBot 

Fanoušci I am Frankie z Nickelodeonu si tuto akční hru zamilují. Tato hra se skládá ze čtyř výzev, které prověří vaše nervy a reflexy na maximum.

Na útěku: V této výzvě musíte pomoci Frankie, když utíká před agenty WARPA. Veďte ji po cestě, protože musí dělat silné zatáčky, aby zůstala v bezpečí.

Skrytí obědového podnosu: ve školní jídelně vypukl boj s jídlem. Pomozte Frankie chránit se podnosem na oběd, protože jí do cesty vrhají rajčata, sendviče, ovoce a další.

Skrývejte a pližte se: Frankie infiltruje WARPA. Pomozte jí schovat se pod krabici, aby ji kamera nezjistila.

BFF Basketball: Frankie a Daton hrají velmi konkurenceschopný basketbalový zápas. přihrávají míč mezi nimi ve správný čas, aby ho Tammy, Lucia nebo Makayla nemohly ukrást! 

Tato hra je zábavná a jednoduchá, se snadným ovládáním, ideální pro mladší hráče.

Rusty Rivets: Jungle Rescue 

Rusty Rivets je zábavná hra založená na hlídce PAW od Nickelodeonu. Tracker je nejnovějším členem týmu a jako Mechanická Opice se musí houpat džunglí a sbírat banány, kousky a další dobroty. Prozkoumává prostředí, objevuje skryté jeskyně a rozbíjí kódy, aby získal body navíc. Tato hra je ideální pro předškoláky a může jim pomoci s motorickými dovednostmi a manévrováním s jejich oblíbenou postavou od Nicka Jr.

Adventure Time Marceline’s Ice Blast

V tomto zábavném dobrodružství musíte chránit Finna a Jakea před Ledovým králem. Zpíváte jako Upírská královna Marceline tou měrou, jak používá svou radikální hudbu na basovou kytaru k ochraně stále se zvyšujících vln tučňáků. Leťte vzduchem a promítejte hlasité výbuchy zvuku. Sbírejte drahokamy a získejte body navíc. Dejte si pozor na Ledového krále. Pokud vás chytí, hra skončila.

Casa de Dora: Nová dobrodružství

Dora průzkumnice je preferována mladými diváky a během této doby získala řadu ocenění. Nyní může vaše dítě prozkoumat svůj barevný dům v Casa de Dora: Nová dobrodružství. Hrajte zábavné minihry, jako je oblékání, příprava receptů Mami nebo hledání hravého štěněte Perrito. Dora má zábavný kufr na oblečení. Přiřaďte oblečení a objevte překvapení. Hrajte s lesklou kytarou, kočkou a ovocem. Hrajte s Perrito a dalšími. Jakmile vaše dítě dokončí hru, můžete si vytisknout barevnou stránku Dorina oblékacího dobrodružství.

Nella, princezna rytířů: Dobrodružství ospalého draka

Nella, princezna rytířů, vezme předškoláka na barevné dobrodružství. Objevte jasné a přátelské draky a sbírejte rytířská srdce tou měrou, jak když projíždí Trinketem na cestě do celého magického království. Navštivte zemi a prozkoumejte temnou jeskyni. Tato hra je dodávána se dvěma minihrami, ve kterých si vaše dítě může procvičit své dovednosti pozorování a shody barev.